Vi hjälper dig med renovering i Borås med omnejd

Är det dags att göra om i ditt hem eller på din arbetsplats? Ta kontakt med oss på DS Byggliv i Borås och berätta om dina tankar så ser vi till att leverera en renovering som gör skillnad! Hos oss finns rätt kompetens för att utföra både enkla och mer omfattande renoveringar, oavsett om det handlar om att måla om väggarna eller totalrenovera köket. Vi är lyhörda för våra kunders önskemål och har öga för detaljer, vilket säkerställer ett högkvalitativt resultat både vad gäller hållbarhet och estetik. En väl utförd renovering kan förvandla vilket rum som helst! Enkla förändringar som ny färg på väggarna och golvbyte gör rummet mer ombonat och trivsamt, medan en badrumsrenovering eller ett helt nytt kök bidrar till en mer praktisk vardag och ökad livskvalitet. 

På DS Byggliv renoverar vi så du ska trivas! Vi utför det mesta inom renovering och det vi saknar kompetens i överlåter vi till våra pålitliga samarbetspartners för att kunna leverera ett professionellt resultat. Hör av dig när du behöver hjälp med renovering i närheten av Borås – vi ser fram emot att få förverkliga dina renoveringsdrömmar!

David Simonsson utför dränering inifrån av hus i Borås

Snabb installation tvärtemot traditionell dränering

Att installera Electro Drains™ system tar normalt 1-3 arbetsdagar. Normalt sett ser vi resultat inom 90 dagar.

Förstör inte trädgården

Med Electro Drains™ dränering slipper du gräva upp trädgården och förstöra trädäcket, rabatter eller stenläggning men får ändå bort fukten.

Stoppar fukten under huset

Tack vare Electro Drains™ teknik och att installationen utförs inifrån så stoppar vi fukten under huset och torkar även ut bottenplattan.

Därför kan du känna dig trygg

Eftersom vi vill att du ska känna dig trygg gör vi efter 90 dagar ett återbesök där fuktnivå kontrolleras.

  • Electro Drain™ lämnar 10 års garanti på produkten.
  • Stresstest som utförts visar på minst 30 års livslängd.

Frågor om dränering Borås?
Kontakta oss

0738 28 94 84

Tillgänglig vardagar 08:00 – 17:00

kontakt@dsbyggliv.se

Tack!

Vi har mottagit ditt meddelande